Cırgalan Mahallesi, Kocasinan / Kayseri

KVKK Politikası

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Politikası

Tokgöz Grup olarak, kişisel verilerinizi korumak ve gizliliğinizi sağlamak en üst önceliğimizdir. Bu nedenle, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") uyarınca kişisel verilerinizi işlerken aşağıdaki prensiplere sıkı sıkıya bağlı kalırız:

1. Kişisel Veri İşleme Amaçları:

  • Kişisel verilerinizi yalnızca belirli, açık ve meşru amaçlar doğrultusunda işleriz.
  • Kişisel verilerinizi işlerken belirli bir amacı sağlamak için gerekli olan en az miktarda bilgiyi toplarız.

2. Hukuka Uygunluk:

  • Kişisel verilerinizi işlerken Türkiye Cumhuriyeti yasalarına ve ilgili mevzuata tamamen uygun hareket ederiz.

3. Adil İşlem:

  • Kişisel verilerinizi adil ve dürüst bir şekilde işleriz.
  • Kişisel verilerinizi toplarken ve işlerken sizinle şeffaf bir iletişim sağlarız.

4. Veri Güvenliği:

  • Kişisel verilerinizi korumak için uygun teknik ve organizasyonel güvenlik önlemlerini alırız.
  • Veri ihlallerini önlemek ve veri güvenliğini sağlamak için sürekli olarak güvenlik önlemlerini gözden geçirir ve iyileştiririz.

5. Veri Saklama Süresi:

  • Kişisel verilerinizi sadece işleme amaçları doğrultusunda gerekli olan süre boyunca saklarız.
  • İşleme amaçları sona erdiğinde veya yasal saklama süreleri sona erdiğinde kişisel verilerinizi güvenli bir şekilde imha ederiz veya anonim hale getiririz.

6. Veri Sahiplerinin Hakları:

  • KVKK kapsamında tanınan veri sahiplerinin haklarını korur ve bu haklara saygı gösteririz.
  • Veri sahipleri, kişisel verilerinin nasıl işlendiğini öğrenme, kişisel verilerinin düzeltilmesi veya silinmesi talebinde bulunma gibi haklara sahiptirler.

7. Veri İşleme Faaliyetlerinin Denetimi:

  • Kişisel veri işleme faaliyetlerimizi düzenli olarak denetler ve gizlilik politikamızı ve KVKK'ya uygunluğunu sağlamak için gerekli düzeltici önlemleri alırız.

Bu politika, Tokgöz Grup'un KVKK'ya uygun bir şekilde kişisel verileri işleme ve koruma taahhüdünü açıkça ortaya koymaktadır. Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bize ulaşmaktan çekinmeyin.